2012 m. liepos 13 d., penktadienis

Atostogų idilė

     Nežinau kaip jums, bet man nuostabiausias dalykas atostogų metu - sėdėti gražioje kavinėje prie vandens, gerti kavą ir tingiai stebėti žmones, paukščius, gėrėtis gėlėmis, kurių paprastai dabar būna apstu prie kavinių.  Tobulai mano svajonę iliustruoja Dimensions paveiksliukas.

 Argi gali būti kas puikiau nei sėdėti ir tinginiauti tokioje nuostabioje vietoje? Taip ir norisi susikrauti lagaminus ir važiuoti į šią vietelę :)
 
    Kiek besiuvinėčiau, tiek širdis džiaugiasi Dimensions dizainais ir puikiais rinkiniais. Šis vadinasi "Overlook Cafe", Aida 18 ct, dydis - 13x18 cm. Dabar belieka rasti tinkamą rėmelį ir įrėminti.

4 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Спасибо, Dimensions всегда здорово получяется :)

      Panaikinti
  2. Esu bendramintė - tokie nostalgiški mažučių gatvelių, kavinukų vaizdeliai (ypač - Paryžiaus) man taip pat labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paryžius toli... bet labai miela ir gimtajame Kaune sėdėti senamiesčio kavinėje su puodeliu kavos ir stebėti skubančius miestiečius, gražesnę nuotrauką bandančius padaryti turistus ir šiaip tokius pačius tingius, paskutiniais vasariškos saulės spinduliais besimėgaujančiais kavos fanus :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...