2012 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

Adatinės

    Pamiršau bloge parodyti jau prieš mėnesį išsiuvinėtas ir padovanotas adatines. Siuvinėtos jos buvo karštomis vasaros dienomis, kai saulė dangumi ridinėjosi, o gėlės savo žiedų grožiu tarpusavyje varžėsi. Tokiomis dienomis norėjosi vien gėles siuvinėti, todėl ir pasirinkau Atalie.
    Pirmiausia išsiuvinėjau ir pasiuvau adatų knygelę.
    Я забыла в своем блоге показать месяц назад вышитые и подареные иголници. Они были вышиты в жаркие летние дни, когда солнце по небу гуляло, а цветы красотой своих цветов соревновались друг с другом. В те дни хотелось вышииать только цветы, поэтому выбрала Atalie.
     С начало вышила иголницу - книжку.

    Siūdama knygelę, nutariau, kad labai reikalinga kišenėlė, kur galima įsidėti žirklutes ar siūlus. Kišenėlė gavosi didoka, todėl ten laisvai galima sudėti ir siūlus ir žirklutes.
    Когда шила книжку решила, что здесь необходим карман, где можно положить ножницы или нитки. Карман получился доволно большой, так что свободно размещаются и нити и ножницы.
    Matuodama žirklutes, ar telpa į kišenėlę, pagalvojau, jog būtų labai gražu prie žirklučių prikabinti ir mini adatinę - žirklių pakabutį. Pakabuką pagaminau labai greitai.
    Man taip patiko siuvinėti rožytes, kad negalėjau niekaip sustoti, tad ant mano darbo stalo atsirado dar gabalėlis lino ir penkių metų senumo Atalie biskorniuko dizainas. Taip išsiuvinėjau dar vieną dovanėlę - biskorniuką.
    Измеряя помещаются  ли ножницы в карман, я подумала, что было бы неплохо, вышить к ним мини иголницу - маячок.  Маячок я вышила очень быстро.
     Мне так понравилось вышивать розочки, что не могла остановиться, поэтому взяла еще  кусок лна и пяти-летний
дизайн от Atalie для бискорню. Вышила еще один подарок - бискорню.
    Biskorniukas tokio dydžio, kad jį galima kaip pagalvėlę vestuviniams žiedams panaudoti, bet šis nukeliavo jaunai rūbų dizainerei dovanų ir ji labai apsidžiaugė gavusi naują adatinę.
    Бискорню получился такой велечины, что его можно даже в качестве подушки для обручальных колец использовать, но этот подарила молодой модельерше и она очень обрадовалась получив новую иголницу.


2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...