2011 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Chatelaine -1

   Ilgai grožėjausi Chatelaine dizainais, bet nesiryžau imtis jos darbų, tik šį kartą pamačius nuostabią mandalą su Paryžiaus vaizdais, nesusilaikiau ir štai jau esu yahoo grupės http://groups.yahoo.com/group/chatelaineonline-84/ narė :) Siuvinėsiu visus ateinančius metus šį nuostabų paveikslą

   Долго наслаждалась дизайнами Chatelaine, только все не решалась вышивать ее работы, но увидела красивую мандалу с видами Парижа, не воздержалась и вот, я являюсь членом Yahoo группы  http://groups.yahoo.com/group/chatelaineonline-84 :) Буду вышивать весь следущий год эту прекрасную картину.
 

   Dabar perku siūlus, karoliukus ir netveriu kailyje, kaip noriu pradėti siuvinėti, juolab, kad ir pirmoji schemos dalis jau atkeliavo. Sulaiko mane tik vienas dalykas - turiu pabaigti iki Kalėdų dovanėles, o dar tikrai nemažai liko išsiuvinėti. Kalėdines dovanas bloge parodysiu tik po švenčių, kad nesugadinčiau siurprizo.

   Теперь я покупаю пряжу, бисер, и очень хочу начать вышивку, да и первая часть схемы уже прибыла. Задержало меня только то, что я должна закончить рождественские подарки, а осталось достаточно много вышить. Рождественские подарки в блоге покажу сразу после праздников, чтобы не испортить сюрприз.

2 komentarai:

  1. Kokia graži mandala, lauksiu pasirodant!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Какой заразительный дизайн! Очень красиво!!!!! Желаю успехов в вышивке!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...