2011 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Augustow

Kol kas sėkmingai vykdau savo atostogų planus. Mini remontas jau baigtas, tad vakar pabėgom iš namų pailsėti po sunkaus darbo. Pradinis sumanymas buvo nuvažiuoti į Augustavą (Lenkiją) ir paplaukioti garsiaisiais kanalais. Paskutinę minutę planus kiek pakoregavome. Sugalvojome dar pasiekti Bialystoką, šį bei tą nusipirkti, o grįžtant sustoti Augustave. Apie Bialystoką nelabai turiu ką papasakoti, nors ten buvome ilgiau nei pusę dienos, bet pasidairyti po miestą nelabai pavyko. Vis tie pirkiniai :)
Už tai Augustave  ilsėjausi ir grožėjausi senuoju miestu. Tiesa, paplaukioti kanalais jau neliko laiko, bet pasivaikščiojome po senamiestį ir puikiai praleidome laiką.



Augustave taip pat buvau į vieną parduotuvėlę užėjus. Negalėjau susilaikyti, kai pamačiau, kad ten prekiaujama siuvinėjimui ir mezgimui skirtais dalykėliais. Apsidairiau, bet nieko nenusipirkau, nes, greitai akimis permetus prekes, niekas nesugundė.
Norėjau nufotografuoti bažnyčią, taip kaip šioje nuotraukoje
bet vaikščiojau ratais aplink bažnyčią ir man pavyko tik taip nufotografuoti bažnyčią ir prie jos esantį paminklą popiežiui Jonui Pauliui II.
 Ir dar pasirodysiu savo palaidinę, kurią baigiau nerti prieš 2 savaites, bet neprisiruošiau nufotografuoti. O Augustavo centre prie fontano mano palaidinė puikiai atrodo.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...